Stretko 16.3.2016

Prezenčka: Andy, Dušan, Kubo, Lukáš, Mišo, Peťo, Rišo

Miesto: Beer House

Útrata: 70€

Pivo: 26ks

Ja ako kronikár som výnimočne chýbal, lebo pracovné povinnosti ma zaviali do hlavného mesta. Takže ak neukecám nikoho, aby tu niečo napísal priamo alebo do diskusie, tak si nič neprečítate. Iba:
bla blaa, bla bla blablaaabla, bla...

P.S. a vlastne predsa len dačo spomeniem: nový člen sa objavil - vítame...a hádam to nebude prvá a posledná účasť.

P.S.2 ukecal som :

Andy: Téma bola káva, káva zase káva a tomto ešte kávovar a kvalita kávy... bolo niečo aj o akvaristike žeby sa nepovedalo. Niečo o Led svetlách a parabolách... viac nepamätám. Padla aj nejaká slivka na vypálenie červa plus nejaké pivo... a pár dodatkov k hlavnému účtu.

Lukáš: Nemam pamat velmi na mena, ale nejako som si dal dokopy clenov s menami, ale prezencku zrejme mozem potvrdit. Andy, Riso a Dusan, sedeli oproti, na nasej strane Kubo, Peto, Ja-Lukas, Miso. Dusan s Petom mali zaujimavu debatu o vareni kavy. Aj o osvetleni sme sa pobavili Riso prezentoval svoje osvetlenie. Riso povedal super vtip o hnojeni umelych rastlin :D, ked si na to spomeniem sa sulam este teraz. Spominalo sa nieco zo strojarskej oblasti, sustruzenie suciastok. Vacsina osadky degustovala pizzu. Ja som uz prisiel najedeny. Tolko co si spominam ja.

Peťo: jj debata bola plodna... uz som sa obzeral po sustruhoch

kosice-akva-sk forum